Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

Artikler

Praktik

For at sikre en god praktik er det vigtigt at have fokus på god vejledning. Det anbefales derfor at praktikvejlederen:

  • Har den nødvendige tid til at vejlede eleven
  • Er opdateret i forhold til nye regler på uddannelsesområdet
  • I det daglige arbejde tilrettelægger uddannelsesforløb for eleven
  • Er en god sparringspartner for eleven
  • Motiverer eleven til at sætte mål for egen læring.

Materialer/publikationer målrettet praktikvejlederens rolle

AMU-uddannelse, Praktikvejledning af ernæringsassistenter - kursus 40423

Inspiration til det gode praktikforløb se TRÆNERGUIDE

Undervisningsministeriets publikation Den gode praktikplads - fuldførelse, fastholdelse og frafald i erhvervsuddannelserne

Ernæringsassistentbogen Fagligt Udvalg

Praktikmål og arbejdsfunktioner

Kontakt os

Kontakt FUE på mail fue@sevu.dk eller
på tlf. 38178299.

Vidste du at?

En kort introduktion

Fagligt Udvalg består af repræsentanter for både arbejdsgivere og arbejdstagere.

Læs mere

Vidste du at?

Fagligt Udvalg for Ernæringsassistent-uddannelsen har udarbejdet en Ernæringsassistentbog samt opgaver til brug i praktiktiden for elever og praktiksteder.

Læs mere

FUE - Sekretariat

Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen

  • SEVU
  • Vesterbrogade 6 D, 4. sal
  • 1620 København V
  • Tlf.: 38 17 82 99
  • Mail: fue@sevu.dk